Op zoek naar bloemen bestellen gent?

Blommm De Hipste adresjes van Gent.
Geplaatst door hipsteadresjesgent on 31 mei 2017. Blommm vers uit de potgrond gekropen sinds 14 mei 2017 brengt bloemen recht van t veld, op de velo en dan zo in je vaas. Biologisch, dagvers en geleverd in Gent, met een groot hart voor lokale telers. Blommm is een initiatief van onderneemster Paulien Verhaest, een trotse DOK-bewoner. Je kan vindt haar atelier ook ginds, een werfplek voor verpozing en creatieve manoeuvres. Hoe werkt het? Zo eenvoudig als een madeliefje.: Elke werkdag maakt Blommm één sprankelend boeket van seizoensbloemen. Je kan het s ochtends vanaf 930: u. bewonderen op Facebook, Instagram en blommm.be. Bestellen kan op de website tot 13 u.
Bloemenhal Bloemen, Boeketten en Planten.
Hoe kan dit? We kopen de bloemen en planten rechtstreeks op de veiling aan en verdelen ze onmiddellijk naar onze winkels, verspreid over heel Vlaanderen. Zonder tussenpersonen dus. Zo krijgt u meer bloemen voor minder geld. Of liever een mooi boeket?
Info.
Wenst u een boeket te bestellen dan verwijs ik u graag door naar Blommm, deze bloemiste verwerkt lokale biologische snijbloemen, onder andere van Het wijveld in bloei. Ook Akker en ambacht in Gent zal vanaf dit voorjaar verdeler worden van onze bloemen!
Object moved.
Bloemen en plantengroothandel De Rijcke. Bloemen en plantengroothandel De Rijcke.
Uw partner in vertrouwen voor de professionele bloemen en plantenhandelaar. Dagverse bloemen en planten van topkwaliteit zijn de sleutel tot het succes van de florist. Uw klanten eisen van u het allerbeste. Om aan hun hoge eisen te voldoen, vertrouwt u op uw leverancier.
Cargo Velo.
We vervoeren alles, van bloemen tot medicijnen en ferme ladingen drukwerk. Op de fiets zijn we actief binnen groot Gent en Antwerpen, maar ook daarbuiten bieden we interessante logistieke oplossingen. Onze fietskoeriers fietsen dagelijks leveringen voor onze 700 klanten rond, allemaal bezorgd zonder CO2 uitstoot.

Vanaf 3995, Bestel Info. Door zijn zachte roze en rode bloemen, haalt u met dit creatieve boeket een sprankelende sfeer in huis! Vanaf 3295, Bestel Info. Compact mooi boeket van witte en oranje bloemen. De oranje gerbera's' zorgen voor een stralend geheel.
Fleurop-Interflora Belgium.
Wilt u online bloemen bestellen, maak dan gebruik van het gemak van de webshop van Interflora. De bloemen zijn van uitstekende kwaliteit en u profiteert van thuislevering van de bloemen op dezelfde dag. Bloemen aan huis laten bezorgen was nog nooit zo eenvoudig!

Contacteer ons