Meer resultaten voor bloemenwinkel oostende

Oostende flower delivery. user-icon@2x.
Gelegen in Oostende hebben onze bloemisten en lokale bloemenwinkels van daar allemaal veel kennis en ervaring in het bezorgen van bloemen in Oostende en omgeving. Wat u ook wilt sturen, een boeket, bloemenarrangement of een rouwstuk, onze Oostende bloemenwinkel maakt deel uit van onze uitgebreide netwerk van bloemisten door heel Belgiƫ Het netwerk van bloemisten heeft een volledige dekking in alle provincies van Belgiƫ.
Florist Meyns in Oostende, Van Iseghemlaan 100 bus 1, telefoon: 059/70 met openingsuren Bloemen en planten.
Klik voor telefoon Telefoon: 059/70 29 73. Klik voor fax Fax: 059/70 46 69. Bloemen en planten in Oostende. Ma andag 29/04. 0900: 1300: 1400: 1800.: Di nsdag 23/04. 0900: 1300: 1400: 1800.: Wo ensdag 24/04. 0900: 1300: 1400: 1800.:
Openingsuren Pistache Vanille in Oostende.
Info niet correct? Laat het ons weten! Op maandag 22 april 2019 gesloten voor Paasmaandag. Alfons Pieterslaan 1a, 8400 Oostende. Andere bloemen en planten in regio Oostende Populair in Oostende. Fleur de Lies. Stanleylaan 61 8400 Oostende. Bloemen en planten.
Home.
a world of flowers and decoration. Bij de bloemenkorf werken wij steeds met dagverse bloemen. Als eigenaars, staan wij, Kathleen en Filip steeds weer voor u klaar om u te helpen bij het uitzoeken van het perfecte cadeautje of een leuk accessoire voor uw interieur.
Bloemen aan zee Bloemenzaak Duindistel te Oostende Mariakerke.
In een mooi kader bieden wij niet enkel bloemen en planten, maar ook unieke en originele decoratiestukken en vazen om jouw woning in te richten. Moderne eigentijdse bloemenwinkel gehuisvest in belle epoque gebouw. Een groene oase te Oostende waar verse koffie geserveerd wordt in onze orangerie.
De Papaver Floristen Uw bloemist in Oostende voor snijbloemen, planten, potten, bloemen, decoratie, rouwwerk en veel meer.
We besloten toen de opleiding in Vught te volgen en begonnen samen met mijn ouders een zaak in Oostende. Een jaar later hebben we de zaak volledig zelfstandig overgenomen. We zijn zeer creatief bezig en dat kan natuurlijk als zelfstandige florist.
Een strandspel met winst: het papieren bloemenwinkeltje Oostende Het Nieuwsblad.
26/07/2013 om 0300: door vln Print Corrigeer. Bertus, Bastiaan, Robbe, Bas, Lore, Oscar en Martha hebben een uitgebreide bloemenwinkel op het strand van Oostende. Het is een fenomeen dat sinds jaar en dag enkel voorkomt aan onze kust. Op geen enkel strand in onze buurlanden vind je ze: de strandwinkeltjes waar kinderen kleurrijke papieren bloemen te koop aanbieden.
Bloemenhal Bloemen, Boeketten en Planten.
Bij bloemenwinkel Bloemenhal kan u kiezen uit verschillende dagverse kwaliteitsbloemen en planten aan uiterst voordelige prijzen. Hoe kan dit? We kopen de bloemen en planten rechtstreeks op de veiling aan en verdelen ze onmiddellijk naar onze winkels, verspreid over heel Vlaanderen.

Contacteer ons